Laden... Even geduld...

Algemene voorwaarden

Verzenden en Retourneren.


Bestelling:


Zodra uw bestelling en betaling bij ons binnen is wordt deze in behandeling genomen. Alle leveringen gaan zoveel mogelijk uit ons eigen magazijn en wij streven er naar om de artikelen aangeboden in onze webshop uit voorraad te leveren. Daardoor is de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Het kan zijn dat een artikel, door omstandigheden, niet uit voorraad leverbaar is. Dan bedraagt de levertijd 3 tot 7 werkdagen. Via de mail houden wij u hiervan op de hoogte.


Levering:


Uw bestelling wordt bezorgt door TNT Post of Pakketdienst op het door u aangegeven verzend adres. Wij verzoeken u om bij aflevering de zending te controleren op eventuele beschadigingen, een beschadigde levering kunt u weigeren. Vindt u geen beschadiging dan zal de bezorger u vragen te tekenen voor een goede ontvangst en verklaard u daarmee dat de bestelling in goede staat is ontvangen. Mocht u niet thuis zijn als de bestelling wordt aangeboden dan zal de bezorger een kennisgeving in de brievenbus achterlaten. Is er bij een tweede bezorging niemand aanwezig, ontvangt u een kennisgeving met het adres waar u uw bestelling kunt afhalen. Voor bestellingen onder de 50 euro bereken wij 6.95 verzendkosten. Het afhalen van bestellingen uit ons magazijn is in overleg mogelijk.


Retourneren:


Mocht u over het aan u geleverde product niet tevreden zijn, dan kunt u dit binnen 8 dagen aan ons retourneren. Mits onbeschadigd, ongebruikt en compleet in de originele verpakking. De kosten van het opsturen naar ons zijn voor uw eigen rekening. U ontvangt het aankoopbedrag binnen 30 dagen teruggestort. De in rekening gebrachte verzendkosten worden niet vergoed. Via service@icono.nl kunt u een aanvraag doen voor het retourneren van een artikel of bestelling.


Annuleren:

 

Zolang uw bestelling nog niet is verzonden kunt u deze kosteloos annuleren. Via service@icono.nl kunt u een mededeling doen dat u uw bestelling wilt annuleren onder vermelding van uw ordernummer. Uw betaling wordt binnen 30 dagen teruggestort.