Laden... Even geduld...

FAQ

Inhoudsopgave: 

- Bestellingen/ vrachtkosten

 - Levering

- Annuleren 

- Retourneren

- Overige vragen

 

Bestellingen/ vrachtkosten


Wat is de levertijd nadat ik mijn bestelling heb geplaatst?

 

 Als een artikel wordt geleverd uit voorraad is de levertijd ca. 1-2 werkdagen. Wanneer er een artikel wordt besteld, dat niet op voorraad is, duurt de levertijd ca. 3-7 werkdagen. Bij afwijkingen wordt u via de mail op de hoogte gesteld. 

 

Betaal ik ook verzendkosten over mijn eventuele bestelling?

 

Bij bestellingen met een orderwaarde onder de €50.- rekenen wij binnen Nederland €6.95 verzendkosten. Boven dit bedrag wordt uw bestelling kosteloos opgestuurd. Wanneer u buiten Nederland woont rekenen wij ongeacht het orderbedrag €10.00 verzendkosten. 

 

Ik woon in het buitenland. Kan ik ook bestellen/ geleverd worden?

 

Dit is geen enkel probleem. Wij leveren in alle landen. 

 

Levering


Door welke transporteur wordt mijn bestelling geleverd?

 

Uw bestelling wordt geleverd door Post NL of door Koopman Transmission. 

 

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben, als de berzorger het pakket probeert af te leveren?

 

 De transporteur zal u een kennisgeving geven in de brievenbus en het pakket zal opnieuw op een andere dag worden aangeboden. Mist u door omstandigheden ook een vervolgafspraak? Dan kan u, uw bestelling afhalen bij een verzamelpunt. U zult hier op dat moment ook een kennisgeving van krijgen in uw brievenbus. 

 

Annuleren 


Ik heb een bestelling geplaatst, maar ik wil deze graag annuleren. Wat moet ik doen? 

 

U kunt u bestelling annuleren, zolang deze nog niet verzonden is. Wanneer u graag wilt annuleren verzoeken wij u dit ons per mail te laten weten. U kunt dan een mail sturen naar service@icono.nl met uw ordernummer. Wij boeken dan het betaalde geld zsm en uiterlijk binnen 30 dagen terug. 

 

Retourneren


Ik heb een levering binnengekregen, maar ik wil dit graag retour doen. Is dit mogelijk?

 

Mocht u over het aan u geleverde product niet tevreden zijn, dan kunt u dit binnen 8 dagen aan ons retourneren. Mits onbeschadigd, ongebruikt en compleet in de originele verpakking. De kosten van het opsturen naar ons zijn voor uw eigen rekening. U ontvangt het aankoopbedrag binnen 30 dagen teruggestort. De in rekening gebrachte verzendkosten worden niet vergoed. Via service@icono.nl kunt u een aanvraag doen voor het retourneren van een artikel of bestelling.

 

Overige vragen


Ik heb een vraag en ik kom er niet uit. Hoe kan ik contact met u krijgen? 

 

Wij staan u graag te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0511-452705 of per mail op service@icono.nl